HOMESTUDIOS

Met Homestudios kun je thuiskomen

Een nieuw thuis begint natuurlijk met de woning zelf, maar persoonlijk wonen gaat over meer dan vierkante meters en vrij-op-naamprijzen. Wanneer je straks de sleutel van jouw nieuwbouwwoning krijgt overhandigd, is het belangrijk dat je nieuwe huis zo snel mogelijk aanvoelt als thuis. Daarvoor kun je – na het tekenen van het koopcontract – terecht bij Homestudios.

Online, op Mijn Homestudios voor Parkrijk de Lanen fase 2 ontdek je welke unieke mogelijkheden je tot je beschikking hebt om van je nieuwe huis een thuis te maken. Van kleine opties voor elektra en verlichting, tot grotere opties zoals een uitbouw of het samenvoegen of aanpassen van ruimtes.

Uniek is de mogelijkheid om bij Homestudios belangrijke onderdelen van je woning helemaal woonklaar te laten opleveren. Denk aan de keuken en het sanitair, maar ook binnendeuren en volledig afgewerkte wanden, vloeren en trappen behoren tot de mogelijkheden. Helemaal passend bij je persoonlijke woonstijl, wensen én budget. En natuurlijk: klaar op het moment dat je de sleutel van het nieuwe huis krijgt overhandigd!

Ontdek de mogelijkheden van je favoriete woningen

Een goede plaats om te beginnen is op de website Mijn Homestudios voor Parkrijk De Lanen. Daar kun je jouw voorkeuren binnen alle mogelijkheden bundelen in woonontwerpen voor jouw favoriete bouwnummers. Zo kun je een bewuste keuze maken voor de woning die het beste bij je past. Wanneer je straks een handtekening hebt gezet onder het koopcontract, neemt de Homestudios woonadviseur contact met je op om een afspraak te maken voor je bezoek aan het Homestudios experience center. Daar helpen de woonadviseur en andere Homestudios specialisten (zoals bijvoorbeeld een keukenspecialist) je uiteraard met het maken van persoonlijke keuzes uit alle beschikbare mogelijkheden. Voor een bezoek aan ons Homestudios experience center maak je overigens graag tijd vrij. Er is een Kennisstudio vol informatie om je te helpen bij het maken van keuzes, een Inspiratiestudio met elf (!) volledig ingerichte inspiratiewoningen, een Kookstudio met keukenapparatuur om uit te proberen en de Creatiestudio waar je jouw keuzes tot leven kunt laten komen. Met een bezoek aan het experience center ben je weer een stap dichter bij je nieuwe thuis.

Lees hieronder meer over de studio's

CREATIESTUDIO

In de creatiestudio maken we persoonlijk kennis en inventariseren we je wensen, zodat we zoveel mogelijk kunnen inspelen op jouw voorkeuren. De creatiestudio is naast de ontvangst ook de eindhalte waar je jouw ideale huis samenstelt. Met alle kennis en inspiratie die je hebt opgedaan in de kennis-, inspiratie- en kookstudio.

KENNISSTUDIO

In de kennisstudio krijg je inzicht in jouw toekomstige woning. Van basisafwerking tot de keuzemogelijkheden in afwerking en interieur, zoals de gebruikte materialen en de grootte van een uitbouw. Je ontdekt waarop je moet letten en wat de achterliggende gedachten zijn bij het maken van de keuzes. Ook krijg je tips om de bouw, afwerking en inrichting helemaal naar wens in te vullen. Dankzij het casco introductiehuis in deze studio word je helemaal wegwijs gemaakt in de bouwkundige mogelijkheden.

INSPIRATIESTUDIO

De inspiratiestudio bestaat uit maar liefst elf volledig ingerichte woningen en appartementen. Op die manier kun je jouw nieuwe thuisgevoel al helemaal ervaren. In deze woningen maak je kennis met diverse woonstijlen. Deze vormen een rijke bron van inspiratie voor alle inrichtings- en afwerkingskeuzes die je kan maken.

KOOKSTUDIO

Alle kennis en inspiratie maakt hongerig. Daarom begeleiden we je naar de kookstudio. Hier ontdek je welke mogelijkheden er zijn bij de keuze van jouw droomkeuken. Onder toeziend oog van een chef die alle technische details kent. Én die een heerlijke lunch bereidt, terwijl jij je oriënteert. Met al die kennis op zak kun je vervolgens met een ervaren keukenspecialist jouw droomkeuken samenstellen.